<The> effects of tax reform on real estate: Some empirical results. - Sanger, G.C
Analyzovanie efektov zákonov o daňovej reforme z r. 1976 a 1986 na riziko a návratnosť investícií trustov do nehnuteľností ako aj iných firiem zaoberajúcich sa nehnuteľnosťami, pričom sa používa analýza interakcií. Protichodné účinky reforiem na hodnotu aktív z nehnuteľností v porovnaní s inými aktívami. Metodológia a empirické výsledky návratnosti z nehnuteľností.