Principios y bases del proceso de desincorporación de la banca. - Salinas Gortari, C.de
Preslov prezidenta Mexickej republiky zo septembra 1990 k súčasnej situácii v Mexiku a v jeho bankovníctve. Úloha štátu a finančného systému pri zoštátňovaní bánk. Nutnosť zlepšenia kvality bankových služieb a úverovania. Dohoda ustavujúca princípy a základy procesu dezinkorporácie úverových inštitúcií a ustavujúci výbor pre dezinkorporáciu bankovníctva.