Jednotný a rovnovážny kurs čs. koruny. Modelová analýza. - Mandel, Martin
Príčiny diferenciácie kurzovej sústavy ČSFR a možnosti prechodu na jednotný a rovnovážny kurz čs. koruny. Úroveň plurality a existencia rozdielnych kurzov čs. meny. Charakteristika a analýza jednotného kurzu v oblasti turistického ruchu a v oblasti obchodných a neobchodných platieb.