Úrokové sazby československých bank a spořitelen. 2. - Šulc, V.
Dokončenie prehľadu o úrokových sadzbách čs. banky a sporiteľní. Úroková politika Živnostenskej banky-Praha, Československej obchodnej banky a Českej štátnej sporiteľne, štátneho peňažného ústavu.