Sección nacional. - Lopez, J.M
Textílie na okraji krízového šoku. Globalizácia textilného trhu. I napriek postupu umelých vlákien bavlna v 70. rokoch prevláda. Textil v Mexiku upadá v r. 1989. Rokovanie GATT o zrušení AMF. Rôzne informácie o obchode, financiách, doprave, ekológii a p.