Strategie rozwoju gospodarczego. - Karpus, P.
Všeobecná koncepcia štrukturálneho rozvoja. Problémy formovania makroproporcií. Zavádzanie štruktúrotvorných faktorov. Varianty rešpektovania závislostí medziodvetvových. Zavádzanie technického pokroku v štruktúrnych premenách. Úsekové stratégie využívania medzinárodnej spolupráce pri štruktúrnych premenách. Prihliadanie na sociálne spotrebné preferencie. Závislosti medzi stratégiami štruktúrnych premien.