Iniciativa contra byrokracie. - Stuna, S.
Negatíva vzťahu centralistický systém riadenia ekonomiky - moc byrokracie - potláčania iniciatívy zdola. Uplatnenie princípu trhového mechanizmu - podnikanie - riskovanie - zodpovednosť. Dôležitosť stimulov zamestnancov na výsledku hospodárenia podnikov.