Kam problema za plana i ravnovesieto v savetskata stopanska sistema. - Jurovski, L.
L. Jurovski - jeden z prvých sovietskych ekonómov, ktorý riešil zložitú otázku spojenia plánových a trhových metód pri riadení socialistického hospodárstva. Uvedenie jeho článku (veľkého teoretického a praktického významu) publikovaného v r. 1926 vo "Vestniku finansov".