<Ein> ganzes Land hebt ab. Wie sich japanische Verkehrstechnokraten die Fahrt ins nächste Jahrtausend vorstellen. - Perot, R.
Nová dopravná infraštruktúra v Japonsku, ktorá má byť v súlade s požiadavkami budúceho tisícročia. Plánovanie novej sídelnej štruktúry pozdĺž nových dopravných trás. Výstavba novej dopravnej siete pre vrtuľníky. Zaostávanie starých prepravných systémov za úrovňou prenosu informácií.