Co s pražskými interhotely? - Simonian, Aram
Pražské interhotely sa organizačne osamostatnili v r. 1990 a teraz ako štátne podniky čakajú na privatizáciu. Majú podmienky pre vysokú rentabilitu a výnimočné zisky. Spôsob privatizácie pražských interhotelov.