Válka nejen o Kanáry. Požadavky zákazníků - velká neznámá ve hře stovek našich cestovních kanceláří.
Rozhovor a predstaviteľmi cestovných kancelárií o problémoch zmien v dopyte po službách cestovného ruchu, v požiadavkách na úroveň a sortiment služieb cestovného ruchu, o spolupráci nových cestovných kancelárií na trhu cestovného ruchu, o spolupráci so zahraničnými podnikmi cestovného ruchu, o systéme práce cestovných kancelárií atď.