Los precios de garantía en México. - Martinez Fernandez, B.
Kritéria a proces metodológie stanovenia garančných cien v Mexiku v posledných 20 rokoch a charakteristika zmien od r. 1988. Kritéria stanovenia garančných cien od r. 1987. Náklady na produkciu 6 vybraných poľnohospodárskych výrobkov, miera rentability. Analýza možnosti priamejšej vinkulácie garančných cien od r. 1988.