Rynek v polskim pismiennictwie gospodarczym. - Kramer, T.
Vývoj poľskej tovarovej ekonomiky. Trh v systéme tovarovej ekonomiky. Socialistické hospodárstvo ako nové výskumné pole. Nevyhnutnosť tovarovo-peňažného hospodárstva v socializme. Problémy fungovania trhu v socialistickom hospodárstve. trh predávajúceho. Trh kupujúceho. Zhrnutie úvah.