Sección internacional. - Salinas Cháves, A.
Ekonomická panoráma nestabilnej rovnováhy v Taliansku. Hľadanie súhlasu v politickej ekonómii. Tendencie medzinárodného trhu kávy. Výroba hlavných produktov. Ceny kávy v mesačnom prehľade. Perspektívy: v r. 1990-1991 mierny vzostup ceny vzhľadom na zníženú produkciu v Brazílii.