Ako zvýšiť kilogramové ceny? - Baláž, Vladimír
Pokles úrovne exportnej schopnosti čs. ekonomiky a pokles exportnej spôsobilosti najmä v oblasti strojárstva a elektrotechniky. Vývoj kilogramových cien strojárskeho dovozu z kapitalistických krajín. Nízka produktivita práce a výkonnosti strojov v strojárskom komplexe ČSFR. Potreba liberalizácie zahraničného obchodu.