Ozdorovlenije ekonomičeskoj struktury investicionnogo processa. - Ivanov, V.G
Direktívno-administratívne riadenie ako brzda rozvoja investičnej činnosti v ZSSR. Cesty vytvárania novej koncepcie riadenia investícií. Rozvoj integrácie činnosti všetkých účastníkov stavebného komplexu v podmienkach trhových vzťahov. Územný princíp formovania dodavateľských organizácií. Informačné zabezpečenie fungovania investičného procesu.