Právní problém. Československo a ES. - Kalenský, P.
Pridruženie a neskorší vstup ČSFR do Európskych spoločenstiev vyžaduje okrem ekonomických problémov riešiť i mnohé právne problémy. Skúmanie otázok aký je vzťah čs. práva k právu ES, ako je a bude čs. právo porovnateľné a zlučiteľné s právnym poriadkom Spoločenstva a ako bude môcť právny poriadok Spoločenstva zasahovať do čs. práva.