Arenda - problemy i perspektivy razvitija. - Abramov, A.Je
Prenájom ako forma odštátnenia a formovania kolektívneho majetku. Rozvoj nájomnej zmluvy v priemysle ZSSR v roku 1990. Prednosti prenájmu oproti iným organizačným a vlastníckym formám. Možnosti odkúpenia prenajatého majetku. Prístupy k oceňovaniu odkupovaného majetku.