Regionale Kassenstrukturplanung. <Ein> Konzept für die Regionalisierung der Krankenversicherung in der Bundesrepublik Deutschland. - Goeschel, A.
Skúmanie rozdielov v adekvátnom priestorovom usporiadaní nemocenského poistenia medzi jednotlivými poisťovacími združeniami. Makroekonomické a sociálno-štátne predpoklady a požiadavky regionalizácie nemocenského poistenia. Funkcia podnikových nemocenských pokladní.