Nad statistickými čísly o negramotnosti ve světe. - Pištora, L.
Vývoj negramotnosti vo svete od roku 1970. Štatistické ukazovatele v tabuľkovej forme podľa pohlaví. Negramotnosť a problémy s ňou spojené vo svete.