Informace o přípravě a realizaci staveb na ochranu životního prostředí. - Palas, S.
Investičná činnosť a vynaložené prostriedky na ochranu životného prostredia v ČSFR. Charakteristika, štruktúra a štatistické údaje o rozostavaných stavbách na ochranu životného prostredia od roku 1986. Štruktúra výstavby ekologických stavieb podľa krajov.