Kommunalisierung als Grundlage einer neuen Energie-Zukunft. - Leonhardt, W.
Úloha a postavenie obcí v rámci riešenia ekologických problémov spojených so spotrebou energie. Aleternatívne prístupy k energii - úspory a regeneratívne druhy energií. Jednotlivé postupy začlenenia obcí do riešenia úloh spojených s elektrickou energiou a hospodárske výhody takéhoto postupu.