Örtliche und regionale Energiekonzepte als Strategie zur Lösung der Energie- und Umweltprobleme in den neuen Bundesländern. - Pichl, P.
Náčrt systémového vývoja zásobovania energiou v NDR. Dopady energetického hospodárstva vo východných spolkových krajinách. Medzinárodné porovnanie emisie škodlivín v priemysle. Požiadavky na štruktúrne zmeny v energetike. Miestne a oblastné koncepcie rozvoja energetiky. Rámcové podmienky decentralizovaného zásobovania energiou.