Má závodní stravování budoucnost? - Císařová, P.
Návrh zásad právnej úpravy závodného stravovania. Závodné stravovanie má aj naďalej patriť medzi významné pracovné podmienky. Časť výdavkov na jeho hradenie by mala niesť organizácia ako priamy náklad na pracovnú silu. Spoluprácu s príslušnými odborovými organizáciami rieši zákonník práce, zákon o kolektívnom vyjednávaní a zákon, ktorým sa upravujú vzťahy medzi odborovými organizáciami a zamestnávateľmi.