So erarbeiteten wir unsere Euro-Strategie. <Ein> mittelständiges Unternehmen lässt sich in die Karten schauen. - König, J.
Vypracovanie eurostratégie v stredne veľkom podniku ZEREX KG, jej 6 fáz. Zistenie východiskovej situácie podniku a situácie na európskom trhu. Dotazníková akcia zameraná na názory podnikov v krajinách EHS o marketingovej stratégii. Určenie atraktívnosti jednotlivých krajín.