Nowe zasady rachunkowosci.
Text nariadenia ministra financií o nových zásadách hospodárskej evidencie pre právnické osoby a iné ekonomické subjekty v Poľsku. Všeobecné ustanovenia. Účtovné knihy. Inventarizácia. Určenie aktív a pasív a finančných výsledkov. Finančné výkazy. Úschova dokladov, inventárnych dokumentov, účtovných kníh a finančných výkazov. Záverečné ustanovenia. Príloha k nariadeniu pre bilanciu.