<The> state preference approach to general equilibrium in corporate finance. - Wiesmeth, H.
Implementácia preferenčného prístupu v ekonomike s multiperiodickou výmenou. Uplatnenie výsledkov na skúmanie otázok podnikových financií, ako aj vzťahu štátnych preferencií a prístupu na báze strednej odchýlky pri oceňovaní aktív.