Medien professionell informieren. 15 Regeln für eine erfolgreiche Medien-Konferenz. - Spieler, M.
15 pravidiel, pomocou ktorých sa má zabezpečiť pozitívna prítomnosť podniku v masovokomunikačných prostriedkoch a zlepšiť kontakt medzi podnikom a médiami. Zabezpečenie obsahu informácií z hľadiska noviniek. Okruh pozvaných, stanovenie termínu a správna organizácia konferencie.