Sjednocování uživatelského prostředí na osobních počítačích. Čeština a slovenština na počítačích. Současné možnosti a perspektívy. - Havlíček, K.
Manipulácia so systémom DOS Shell a upravovanie menu v ňom. Implicitne vyvolávané programy v programe Norton Commander. Súčasné možnosti a perspektívy češtiny a slovenčiny na počítačoch. Voľba kódovaných tabuliek. Zapisovanie - štandardná česká a slovenská klávesnica. Jazykovo závislé funkcie. Zobrazovanie českých a slovenských písmen.