Programové zabezpečení osobního počítače EC 1834 v systéme přenosu dat. 2. - Leopold, P.
Spojenie EC 1834 s počítačmi radu SMEP. Emulácia terminálu VT 100 na EC 1834 programom VT 100. Popis programu VT 100, predpoklady pre spracovanie, štart, práca a opustenie emulačného programu. Emulácia terminálu VT 52 programom VT 52. Komunikácia a prenos súborov medzi PC a SMEP. Zaistenie emulácie terminálov VT 52 a VT 100 vrátane prenosu súborov. Programový systém KERMIT.