Problémy zadávání a využívání dokumentace ASŘ. - Goller, S.
Vplyv mikroelektroniky na inovácie ASR. Zohľadnenie ľudského činiteľa - neprofesionálneho používateľa výpočtovej techniky. Zadávanie projektovej úlohy. Obsahová náplň informačného systému (databázy, konzultačné programy a znalostné systémy). Využitie informačného obsahu projektovej dokumentácie.