Otraslevaja naučno-techničeskaja politika i stroitel'naja nauka: koncepcija razvitija.
Dokončenie z č. 11/1990. Problémy a smery odvetvovej vedeckej činnosti pri rozvoji investičnej výstavby na základe vedeckotechnického pokroku (v oblasti ekonomickej vedy, teórie zúčtovaní, normotvornej činnosti a industrializácie stavebníctva). Vytváranie kádrového potenciálu vedy o stavebníctve. Zvýšenie efektívnosti medzinárodných vedecko-technických stykov.