GIS in the land development planning process. - Dueker, K.J
Perspektívy rôznych súkromných a verejných aktérov v plánovacom procese rozvoja vidieka. Stav analýzy dátových potrieb a metód hodnotenia vidieka, posudzovania hodnoty krajiny a zdokonalenie prevodu pôdy, ktoré vytvárajú princípy stratégie informačných systémov o pôde pre vládu.