Význam statistiky životního prostředí pro ekonomii. - Přibilová, L.
Charakteristické rysy ekologických informácií. Pojem štatistika životného prostredia. Štatistika kvality životného prostredia. Metodologické postupy pre vyhodnotenie časových radov popisujúcich javy životného prostredia. Možnosti aplikácie týchto metód v ČSFR.