Stanovení priorit ekologické investiční výstavby. - Mildeová, Stanislava
Rozhodovanie o investíciách na ochranu životného prostredia. Hodnotenie na báze syntetického ukazovateľa vyjadrenia efektu. Štruktúra ukazovateľa. Pomer relatívneho a prepočítaného ekologického efektu vo vzťahu k vynaloženým nákladom pri stanovení priorít investičných akcií k zlepšeniu kvality vody a ovzdušia. Multikriteriálne hodnotenie investícií. Metódy stanovenia preferencií.