Ekonomická teorie a dynamická teorie nelineárních systémů. - Kodera, Jan
Metódy a prostriedky dynamického modelovania nelineárnych ekonomických systémov. Nelineárna dynamika všeobecných systémov vyjadrená nelineárnymi diferenciálnymi rovnicami. Formulácia a analýza Kaldorovho rastového modelu. Využitie metódy kvalitatívnej teórie diferenciálnych rovníc.