Aspekte der Gestaltung von dynamischen rechnergestützten Leitunginformationssystemen. - Paschkowski, E.
Strnulosť riadiacich informačných systémov sa v literatúre hodnotí z hľadiska nedostatku systémovej prípravy. Vychádza sa z koncepcie podnikov "second-wawe", ktoré sú relatívne stabilné a podnikov "third-wawe", ktoré prejavujú časté zmeny. Riadiace informačné systémy, ktoré podporujú časté zmeny, nazýva autor ako dynamické.