Metodické využití pojmu architektura systému při reorganizaci podniku. - Maguire-Vyhnálek, E.
Pojem architektúra systému. Chápanie motívov architektúry. Implicitné nástroje metodiky projektovania reálnych systémov uplatňujúcich sa v začiatočných fázach projektu. Zobecnenie pojmu architektúra. Aplikácia danej problematiky na návrh štruktúry dopravného podniku. Doporučená architektúra štruktúry dopravného podniku.