Zobrazení ekonomiky v systémech materiálních bilancí a národních účtů. - Schůt, P.
Vývoj štatistiky a postupný prechod od systému bilancií tvorby a využitia materiálneho produktu (MPS) k systému národných účtov (SNA) v ČSFR v roku 1991. Zobrazenie ekonomického systému a schéma základných tokov v ekonomike. Zobrazenie ekonomiky v MPS a SNA. Schéma národných účtov podľa štruktúry sektorov.