ESOP v ČSFR. - Mertlík, Pavel
Zákony upravujúce vznik a činnosť podnikov typu ESOP v krajinách západného sveta. Podmienky pre vznik takýchto podnikov v ČSFR. Individuálne privatizačné projekty. Úloha komerčných bánk v etape privatizácie. Úloha samotného podniku a jeho predpoklady k vzniku ESOPu. Projekty vlastníckej participácie.