Zaznamenávat! Podnikatel a paragrafy. - Šusta, V.
Podmienky povinnosti súkromného podnikateľa zaznamenávať zamestnancom vznik a skončenie pracovného pomeru do občianskeho preukazu. Prípady, kedy sa pracovný pomer nezaznamenáva.