Zkušenosti ředitele z funkce za současné legislativy. - Kočí, J.
Závislosť rozvoja inovačnej stratégie na tvorivej aktivite pracovníkov. Rozbor potenciálu ľudských aktivít. Základné úlohy riaditeľa pri riešení koncepcie organizácie. Podnikateľ, podnikavosť a konkurencieschopnosť. Popis modelu systému riadenia podnikovej ekonomiky. Realizácia reformy v podnikovej praxi a jej podmienky.