Zákon o kolektivním vyjednávání a právní úprava kolektivních smluv s komentářem. - Šubrt, B.
Význam zákona o kolektívnom vyjednávaní schváleného Federálnym zhromaždením ČSFR 4.12.1990. Právna úprava kolektívnych zmlúv, ich účel a obsah. Zmluvné strany a stupne kolektívnych zmlúv. Kolektívne spory a spôsoby ich riešenia. Štrajk a výluka v spore o uzatváraní kolektívnej zmluvy.