Fixed-term contracts in EC countries. - Walwei, U.
Prírastok zamestnanosti na základe zmlúv na dobu určitú v európskych krajinách v rokoch osemdesiatych. Novelizácia súvisiacich predpisov v krajinách EHS na uľahčenie uzatvárania takýchto zmlúv. Hodnotenie tohoto vývoja z hospodárskeho hľadiska.