<La> mujer trabajadora en América Latina.
Významný rast zamestnanosti žien v Latinskej Amerike od 80. rokov. Postavenie žien v regionálnom rozvoji. Ukazovatele životnej úrovne žien v Latinskej Amerike v porovnaní s USA a Španielskom. Priemerné príjmy žien v hlavných mestách vybraných krajín LA v r. 1985 v porovnaní s mužmi. Podiel žien na celkovej zamestnanosti. Zamestnanosť žien v neoficiálnom sektore a v poľnohospodárstve.