Search unemployment in an overlapping-generations setting. - Galor, O.
Zhodnotenie významu dôležitosti informácií o existencií a výsledkoch výskumu nezamestnanosti v dlhšom časovom období pre činnosť štátu i firiem. Analýza dvoch ekonomických činiteľov, kapitálu a práce, vo výrobnom procese. Zmapovanie ekonomickej aktivity v istom časovom horizonte. Popis modelu výskumu nezamestnanosti.