K novému zákonu o akciových společnostech a novelizovanému zákonu o podnicích se zahraniční majetkovou účastí. - Hlavica, J.
Vymedzenie pojmu "podnik so zahraničnou majetkovou účasťou". Úprava hospodárskej činnosti. Ročné účtovné uzávierky, činnosť overovateľov (auditorov). Postup pri vytváraní podniku so zahraničnou majetkovou účasťou na území ČSFR.