Právní předpisy k soukromému podnikání. - Bartošíková, M.
Zákony, vyhlášky FMZO a nariadenia vlády ČSFR týkajúce sa zahranično-hospodárskej činnosti, podnikov so zahraničnou majetkovou účasťou, nájmu a podnájmu nebytových priestorov.