<Der> Finanzplatz Frankfurt aus der Sicht der Auslandsbanken. - Engel, H.G
Podiel zahraničných bánk na poli financií vo Frankfurte n/Mohanom. Predpoklady rozvoja finančného života v meste (ponuka, rozsah služieb..). Príčiny nedostatočného rozvoja finančníctva (vysoké náklady, organizácia bánk, burzy, personál..). Úloha zahraničných bánk. Nové bankové služby. Zlepšovanie podmienok a perspektívy finančníctva vo Frankfurte.