<Die> Landesbanken. Girozentralen 1989. 2.
Informácia o vývoji aktív a pasív, výdajov a výnosov a zmien v stave cenných papierov v 4 zemských bankách Nemecka v porovnaní rokov 1988 a 1989. Štruktúra a výška poskytovaných úverov (podľa dĺžky, úrokovej sadzby atp.).